Bier verpakking

Bier verpakking

Bier verpakkingen van duurzaam karton zorgen ervoor dat uw speciaal bier meer opvalt en sneller gekozen wordt. Wilt u bier in een karton verpakking op de markt brengen, of uw huidige verpakking vernieuwen? Lees dan verder op deze speciale pagina over craftbeer, speciaal bier en promotionele bier verpakkingen.

Bier verpakking

Elk biermerk en brouwer heeft zijn eigen verhaal. Daar moet de verpakking natuurlijk aan bijdragen en op aansluiten. Een karton verpakking biedt vele mogelijkheden hiervoor. 

Craftbeer en speciaalbier verpakkingen van karton

Voorbeelden bierverpakkingen

  • Draagtray voor 4 of 6 flesjes
  • Actieverpakking voor flesjes met een bierglas
  • Cadeau verpakking voor speciaal, of craft bier

Doosje voor flesjes

Naast kratten en losse verkoop, is de zes en vier stuks verpakking zeer gebruikelijk als verkoopeenheid. Voor vier en zes flesjes is een draagtray dan ook zeer geschikt. Deze is van karton en kan helemaal naar wens bedrukt worden. Het karton is sterk genoeg om de bierverpakking aan op te tillen, beet te pakken en mee te nemen.

Bierverpakking met een glas

Voor promotie doeleinden kan een bierglas in een actieverpakking worden toegevoegd. Het is de kunst om het glas zo goed mogelijk te beschermen en best mogelijk te presenteren. 

Cadeauverpakking bier

Een kartonnen doos kan exclusief worden bedrukt, zodat het verkopen, geven, ontvangen en uitpakken bijdraagt aan de beleving zoals de brouwer die bedoeld heeft.  

Hoe komt mijn verpakking tot stand

Met Remmert Dekker Packaging als businesspartner wordt u volledig ontzorgd. U bent betrokken in het ontwerpproces van de strucurele verpakking. Wij adviseren u over druktechnieken en de eigenschappen van verschillende kartonsoorten. Wij drukken met offset drukpersen voor een haarscherp resultaat. Binnen no-time heeft u uw bierverpakking in huis.

Wat kost een bier verpakking

Al onze verpakkingen zijn maatwerk. Aan de hand van het ontwerp en de grootte van de oplage wordt de uiteindelijke kostprijs bepaald. We werken hiervoor met een vrijblijvende op maat gemaakte offerte. U heeft hiermee goed inzicht wat de verpakking kost en waar u kunt besparen. 

Voordelen van een kartonnen bier verpakking

  • Milieuvriendelijke verpakking
  • Exclusieve en ambachtelijke uitstraling
  • Bedrukking aanpasbaar per bestelling

Duurzaam ondernemen

Met een kartonnen verpakking bent u zeker van een milieuvriendelijke verpakking. Karton is natuurlijk, hernieuwbaar, en recyclebaar. Het past gewoon heel goed bij bier. Wij produceren met zo min mogelijke belasting van materialen en energie. 

Aan de slag

Wilt u een karton verpakking op maat voor uw bier? Wacht niet langer en kom nu in actie. Onze verpakkingsexperts staan voor u klaar.