Vlees verpakking

Vlees verpakking

Heb je een vlees verpakking nodig? Wat is er allemaal mogelijk? Waar moet je op letten en wat zijn de verschillen? Op deze pagina geven we meer uitleg over de verpakking voor vlees. 

Vlees en vleesproducten

Rundvlees, kip en varkensvlees zijn populaire soorten vlees. Het wordt direct verkocht als vers vlees of verder verwerkt tot vleeswaren en producten zoals worst, beleg, barbecue vlees, snacks en andere smaakmakers.

De verpakking van vlees

Wat je ook gaat verkopen, hoe ga je het verpakken? Maak gebruik van onze expertise en ervaring op het gebied van food, vlees en gevogelte verpakkingen. Remmert Dekker Packaging maakt verschillende verpakkingen voor de vlees industrie, waaronder: dozen, bakjes, sleeves, trays, kartons en grootverpakkingen.

Voor elk soort vlees de juiste verpakking

Vlees is een vers product. Alles draait om houdbaarheid, bescherming en zo vlot mogelijke verkoop. Laat de verpakking je daarbij helpen. Gebruik de stevigheid van kartonnen dozen. Gebruik de bedrukking slim en de verpakking verkoopt zichzelf. Gebruik de voordelen van een verpakkingsleverancier die met korte lijnen werkt en veel ervaring heeft in het maken van vlees verpakkingen. Voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn even vanzelfsprekend als belangrijk.

Soort vlees verpakking

Vers vlees moet allereerst luchtdicht worden verpakt. Dit gebeurt meestal in kunststof trays, of vacuumfolie. Is je vleesproduct luchtdicht verpakt, of kan het, zoals een worst bijvoorbeeld, in aanraking komen met lucht. Maak het dan af met een kartonnen verpakking. Karton is luxe en duurzaam. Het geeft toegevoegde waarde door op de bedrukking recepten, informatie of tips te plaatsen. Onderscheid jezelf met een eigen ontwerp doosje of bedrukking. 

Vragen over vlees verpakkingen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom in actie en maak een afspraak met verpakkingsexpert René Bos. 

Bel René: 075-68 11 664 
Mail r.bos@remmertdekker.nl 

Ook interessant

De volgende pagina gaat dieper in op robuuste vlees dozen van dik karton of ga terug naar de vlees en gevogelte pagina