Vleesdoos

Vleesdoos

Ben je op zoek naar een sterke en aantrekkelijke doos om vlees in te verpakken? Dan is een vleesdoos wat je nodig hebt. Heb je advies nodig, of wil je meer informatie. Wij maken bedrukte dozen voor de food industry en vertellen op deze pagina precies wat dat inhoudt.

Vlees om te verpakken

Of het nou rund, kip, varken of wild is. Jij levert het vlees en wij maken de verpakking. Hoe die verpakking er uit komt te zien dat bepaal jij. Wij adviseren, over de karton soorten, verpakkingsconstructie en afwerking. Met korte lijnen kunnen we snel schakelen en vaak dezelfde dag nog met een oplossing komen. 

Soorten dozen: 

  • Luxe vleesdozen met full colour bedrukking
  • Stevige omdozen van massief karton

Luxe vleesdoos

Voor de beste stukjes vlees, is alleen de beste verpakking goed genoeg. Maak het luxe, of juist ambachtelijk. Met materiaal keuze en afwerking onderscheid jouw verpakking zich van de rest. Gebruik bruin kraft karton voor een duurzame, ambachtelijke uitstraling. Of maak het exclusief, met een mat zwarte bedrukking

Stevige omdoos

Goed verpakken is beschermen, bij elkaar houden en handzaam maken. Onze stevige omdozen kunnen het allemaal. Met dik massief karton tot wel 1,5 mm dik maken we sterke dozen die hoog gestapeld kunnen worden en een grote belasting kunnen dragen. Ook koeling en diepvries is geen probleem. 

Welke vleesdoos wordt het?

Ben je er al uit, of heb je toch nog vragen? Geen probleem onze verpakkings experts staan klaar om je te helpen. Op de contactpagina staat hoe je ons snel kan bereiken. Ook een vraag per email kunnen wij snel beantwoorden.

Ook interessant

De volgende pagina gaat dieper in op vlees verpakkingen of ga naar de vlees en gevogelte pagina

Heb je een leuke, bijzondere of ingewikkelde vraag? Mooi, daar houden we van!