Vleesdoos

Vleesdoos

Ben je op zoek naar een sterke bedrukte doos om vlees in te verpakken? Dan is een vleesdoos wat je nodig hebt. Wij maken bedrukte dozen voor de food industry.

Vlees om te verpakken

Of het nou rund, kip, varken of wild is. Wij maken de verpakking. Hoe die verpakking er uit komt te zien dat bepaal jij. Wij adviseren, over de karton soorten, verpakkingsconstructie en afwerking. Met korte lijnen kunnen we snel schakelen en vaak dezelfde dag nog met een oplossing komen. 

Soorten dozen: 

  • Luxe vleesdozen met full colour bedrukking
  • Stevige omdozen van massief karton

Luxe vleesdoos

Voor de beste stukjes vlees, is alleen de beste verpakking goed genoeg. Maak het luxe, of juist ambachtelijk. Met bedrukt dik karton onderscheidt jouw verpakking zich van de rest. Gebruik bruin kraft karton voor een duurzame, ambachtelijke uitstraling. Maak het exclusief, met een mat zwarte bedrukking. 

Stevige omdoos

Goed verpakken is beschermen, bij elkaar houden en handzaam maken. Onze stevige omdozen kunnen het allemaal. Met dik massief karton tot wel 1,5 mm dik maken we sterke dozen die hoog gestapeld kunnen worden en een grote belasting kunnen dragen. Koeling en diepvries is geen probleem. 

Ja, ik ben geintereseerd

Ben je er uit, of heb je nog vragen? Kom in actie en maak een afspraak met verpakkingsexpert René Bos. 

Bel René: 075-68 11 664 
Mail r.bos@remmertdekker.nl 

Ook interessant

De volgende pagina gaat dieper in op vlees verpakkingen of ga naar de vlees en gevogelte pagina