Horeca verpakking

Horeca verpakking

Verpakkingen nodig voor je horeca bedrijf? Bakjes om te serveren? Bakjes om weg te geven? Doosjes om in te bewaren en draagverpakkingen om mee te nemen? Lees dan zeker deze pagina met al onze informatie over horeca verpakkingen.

Alles voor de horeca

Horeca staat voor hotel, restaurant en cafe. Horeca ondernemers runnen een bedrijf waar goed eten en drinken centraal staat. Uiteraard zijn hier ook verpakkingen nodig. Verpakkingen die Remmert Dekker Packaging kan leveren.

Wat wij maken?

Verpakkingen van karton

Wij werken uitsluitend met karton. Het is ons favoriete materiaal, het is natuurlijk en luxe. Milieuvriendelijk en prachtig te bedrukken. Van karton maken wij de mooiste snack verpakkingen en andere horeca verpakkingen.

Disposables van karton

 • Snackbakjes
 • Serveerschalen
 • Maaltijdbakjes
 • Biertrays

Onze disposables zijn echte eye-catchers. Dat komt door het mooie materiaal en de bedrukking. Met bedrukking kan elk design en logo de verpakking sieren. Door de bedrukkingen van meerdere verpakkingen op elkaar af te stemmen ontstaat er een geheel. Creëer een eenheid en maak van je naam een merk.

Verpakkingen van karton

 • Drankenverpakkingen
 • Cateringdozen

Met dozen en verpakkingen kan alles mooi worden ingepakt. De verpakking beschermd en houdt de inhoud bij elkaar. Voor elke toepassing weten wij een geschikt karton. Zo kan het karton heel dik en zwaar zijn of juist licht en buigzaam.

Soorten karton en toepassing

 • Vetwerend karton voor snacks en food
 • Massief dik karton voor stevige dozen

Biertrays

Als horeca ondernemer doe je er alles aan om je klanten zo goed mogelijk te bedienen. Je kunt ze makkelijk een handje helpen met een draagtray voor drinken bijvoorbeeld. Van sterk karton maken we biertrays, waarmee je makkelijk een grote bestelling kan meenemen. Kies je voor de uitvoering van de standaard biertray, dan hebben wij al een stansmes klaar liggen. Dan kunnen we gelijk door naar de bedrukking. Wil je iets anders, dan maken we dat voor je. Zeg maar hoeveel bekers er moeten passen.

Cateringdozen

Goede voorbereidingen zijn het halve werk. Dus bereid je alles goed voor. Ondertussen bewaar je alles in onze cateringdozen. Deze zijn makkelijk te stapelen, verplaatsen en vervoeren. Zo benut je al je tijd en ruimte maximaal. We maken cateringdozen op maat van stevig karton met een bedrukking naar wens. Ook is het mogelijk om een venster in de doos te plaatsen. Met een venster kijk je makkelijk in de doos en zie je direct wat erin zit. Handig!

Snackbakjes

Remmert Dekker Packaging is gespecialiseerd in snackbakjes. Ken je ons dip delicious bakje al? Deze verpakking heeft een inklapbaar sausvakje en is speciaal door ons ontwikkeld voor FEBO. Wil je ook een verpakking laten ontwikkelen? Mooi, daar houden we van. Heb je een idee of een uitdaging dan gaan we daar graag mee aan de slag.

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid heel belangrijk en proberen zo duurzaam mogelijk te werken. Onze verpakkingen en disposables worden op duurzame wijze en van duurzame materialen geproduceerd. Hiervoor zijn wij ISO, BRC en PEFC™ gecertificeerd.

Voor vragen over prijzen en levertijden neem je contact op met onze verpakkingsexperts. Via onze contact pagina kom je makkelijk en snel met ons in gesprek.

Ook interessant

Lees hier meer over horeca verpakkingendiposables verpakkingenkartonnen take-away bakjesduurzame disposablesmilieuvriendelijke verpakkingen

Goed geregeld

 • Persoonlijke service
 • Oplossing op maat
 • Complete ontzorging