Bakjes karton

Ben je op zoek naar bakjes van karton? Zijn kwaliteit, duurzaamheid en snelle service belangrijke zaken voor jou? Wil je bakjes met je eigen bedrukking? Laat je dan informeren op deze pagina over bakjes van karton.

Producent van kartonnen bakjes

Maak kennis met Remmert Dekker Packaging wij zijn een Nerderlands familiebedrijf in verpakkingen en maken miljoenen kartonnen bakjes. Wil jij je eigen bakjes laten maken met bedrukking, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Soorten bakjes

  • Koekbakjes
  • Groente en fruit bakjes
  • Snack bakjes

Koekbakjes

Voor bakkerijen zijn kartonnen bakjes zeer geschikt om koek in te verpakken. Stroopwafels, roomboter- en gevulde koek gaan perfect in kartonnen bakjes. Belangrijk is dat het karton vetwerend is en de verpakking op een voedselveilige wijze is geproduceerd voor direct voedselcontact. Het BRC certificaat geeft garantie dat de verpakking volgens de hoogste eisen aan voedselveiligheid voldoet. 

Groente en fruitbakjes

Groente en fruitbak zijn ook erg geschikt om in kartonnen bakjes te verpakken. Het natuurlijke van groente en fruit, past goed bij het natuurlijke van karton. Karton is een natuurlijk materiaal de grondstof ervan zijn bomen. Door de gebruikte bomen terug te planten ontstaat er een kringloop die geen schade aan het milieu brengt. Ook het kart zelf kan opnieuw gebruikt worden na recycling. We gebruiken de certificaten van PEFC™ en FSC® om te garanderen dat het karton duurzaam is. 

Snackbakjes

Bakjes voor patat, snacks, hapjes, vis en andere lekkernijen. Ook hier zijn kartonnen bakjes een uitkomst. Als disposable en wegwerp bakjes heb je altijd voldoende voorraad en de gebruikte bakjes kunnen verzameld worden voor recycling. De snacbakjes zijn vetwerend en eventueel uit te breiden met een sauscompartiment. Dit is onze dip delicious patent verpakking. Bijkomend voordeel is de mogelijkheid voor bedrukking. Maak het bakje helemaal uniek met je eigen bedrukking. 

Voordelen van karton bakjes

  • Stapelbaar zodat er weinig ruimte in voorraad nodig is 
  • Zet je eigen bedrukking op de bakjes
  • Duurzaam en milieuvriendelijk

Waar wacht je nog op?

Ben je er uit? Of heb je nog vragen? Kom in actie en neem contact met ons op. Onze verpakkingsexperts staan voor je klaar om direct aan de slag te gaan.

Ook interessant

Lees hier meer over horeca verpakkingendiposables verpakkingenkartonnen take-away bakjesduurzame disposablesmilieuvriendelijke verpakkingen