To Go verpakkingen

To Go verpakkingen

Meer weten over to go, take away, maaltijd en bezorg verpakkingen? Dan ben je hier bij ons aan het juiste adres. Bij Remmert Dekker Packaging maken we diverse food verpakkingen voor retailers, horeca ondernemers, food- en bezorgdiensten. Dit allemaal met hetzelfde doel om maatwerkoplossingen van de beste kwaliteit leveren. 

Steeds vaker to go

Of je nu haast hebt of niet. ‘To go’ is de bekendste grote trend overgewaaid uit Amerika. Koffie to go kennen we al, maar daar pakken we steeds vaker een broodje of wat anders lekkers bij. Natuurlijk moet dit allemaal goed en lekker worden verpakt, zodat je het makkelijk meeneemt en niet knoeit. Met to go is het belangrijk om in te spelen op verleiding en gemak van een product en verpakking.

To go bescherming

Bij to go verpakkingen moet het product voor een korte periode goed beschermd worden in een leuk jasje. Heel belangrijk is dat de verpakking bestendig is tegen invloeden van buitenaf. Weersinvloeden; warm of juist koud, regen, wind, maar ook stoten en schokken tijdens bezorgen. Allemaal zaken waar de verpakking goed voor beschermen moet.


Hersluitbare to go verpakking

To go verpakkingen van karton

Veelzijdig 

Al onze verpakking zijn gemaakt van karton als basismateriaal. Dit karton noemen we massief vouwkarton. Massief vouwkarton wil zeggen dat het een opgebouwd materiaal van houtvezel basis is, met specifieke eigenschappen zoals vocht en vet werendheid. Karton heeft als voordeel dat het zich goed bewerken. 

Maatwerk verpakkingen

Met een eigen studio kunnen wij het  ontwerp voor jouw to go verpakking op maat in korte tijd ontwerpen. Samen kijken we naar het resultaat en bespreken de kartonkwaliteit en werking van de verpakking. Indien nodig maken we meerdere ontwerpen om tot het beste resultaat te komen.

Karton in plaats van plastic verpakkingsmateriaal

Karton is een natuurlijk materiaal van hernieuwbare oorsprong, recyclebaar en natuurlijk afbreekbaar. De laatste tijd maken steeds meer bedrijven de overstap van kunststof naar karton. Ook is er vanuit de overheid steeds meer regelgeving om plastic gebruik te ontmoedigen. Een voorbeeld hiervan is het verbod op plastic wegwerp verpakkingen per 2021.


Belegde broodjes doos

Verschillende soorten To go verpakkingen 

Disposable schaaltjes en trays

Bakjes van karton voor eenmalig gebruik noemen we ook wel disposables. De taps toenemende vorm wordt ook wel conisch genoemd, dit heeft als groot voordeel dat de bakjes makkelijk in elkaar passen en met veel tegelijk in grote stapels geleverd worden. 

Bezorg en meeneem verpakkingen

De bezorg verpakking is belangrijker dan ooit hoe zorg je ervoor dat alles netjes bij je klant aankomt? Met een bezorg verpakking op maat natuurlijk. We hebben diverse voorbeeld verpakkingen welke het begin kunnen vormen van jouw eigen bezorg verpakking. Bijvoorbeeld deze luxe restaurant verpakking of liever een functionele snackverpakking


Sushi bezorgverpakking

Op maat gemaakte verpakkingen

Maatwerk

Alle verpakkingen die wij maken zijn maatwerk oplossingen dat wil zeggen dat we niet met standaard assortiment werken. Als je bij Remmert Dekker bestelt ben jij degene die de maat bepaalt. Binnen onze specificaties ben je vrij om lengte breedte en hoogte aan te geven, details kunnen in overleg met de studio worden uitgewerkt. Zo ontstaat voor iedere klant een unieke oplossing waardoor zowel efficiënt als economisch voordeel te behalen valt. Dit vraagt een grotere investering in het begin, maar daar staat tegenover dat je de verpakking precies zo kan samenstellen dat deze perfect op jouw product aansluit. Blijf de concurrentie een stap voor met je eigen verpakking. 

Bedrukking en afwerking

Klinkt goed allemaal, maar vergeet ook niet de branding en communicatie. Waar gaat die mooie verpakking heen, wat zou er in zitten? Hoe verleid je jouw toekomstige klanten? Mooie to go verpakkingen met jouw logo en bedrukking op de buitenkant zijn ideaal geschikt voor marketing communicatie doeleinden. Communiceer jouw brand en maak van de bezorg verpakking een marketing tool die de verkoop doet stijgen

Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit

Kies je voor Remmert Dekker Packaging, dan kies je voor meer dan 120 jaar vakmanschap en oog voor kwaliteit. Vanuit ons erfgoed werken wij duurzaam en maken dat in de moderne tijd aantoonbaar met certificaten voor duurzaam energie- en materiaalgebruik. Energiebesparing en kwalitatieve producten met de beste service. 


Duurzame doggy-bag maaltijd verpakking

Stel jouw to go verpakkingsvraag

Wil je meer weten over onze to go verpakkingen. Wacht niet langer en neem contact met een van onze verkopers. Nu even geen tijd? Laat een reactie achter via het contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Ook interessant

Lees hier meer over horeca verpakkingendiposables verpakkingenkartonnen take-away bakjes, duurzame disposables, milieuvriendelijke verpakkingen


Hotel lunch box

Goed geregeld

  • Persoonlijke service
  • Oplossing op maat
  • Complete ontzorging