Hamburgerbakjes

Hamburgerbakjes

Een hamburgerbakje met eigen bedrukking? Of één van duurzaam karton? Een hamburgerbakje naar jouw wensen met een op maat service en snel geleverd? Dan ben je bij Remmert Dekker Packaging aan het juiste adres. 


Hamburgerbakjes goed verpakt

Onze manier van eten is de laatste tijd snel veranderd. Enerzijds gaan we back to basic met aandacht voor kwaliteit, smaak en authenticiteit. Aan de andere kant delen we de lekkerste foto’s razendsnel, bezoeken we food festivals, bestellen online eten en zijn bereid meer te betalen voor eten met beleving. Daarnaast is duurzaamheid steeds nadrukkelijker in de aandacht voor is. Remmert Dekker Packaging, staat voor vernieuwende verpakkingen. Bij ons gaat de verpakking ook met zijn tijd mee. Beleving en duurzaamheid zijn typerend voor onze verpakkingen en hamburgerbakjes.

Kies je voor ons, dan kies je voor:

 • 120 jaar ervaring 
 • Persoonlijke service
 • Kwaliteit en duurzaamheid

Hamburgerdoosjes van karton

Karton is een natuurlijk materiaal. Het wordt gemaakt van houtsnippers van Scandinavische bomen. De beste kwaliteit gebruiken we voor onze verpakkingen. Certificaten en logo’s zoals PEFC™ zorgen ervoor dat bomen altijd worden teruggepakt en verpakkingen met respect voor mens en milieu gemaakt zijn. Karton is dus de natuurlijke keuze! 

De voordelen van karton:

 • Duurzaam materiaal, PEFC™ gecertificeerd 
 • Hernieuwbaar, bomen worden aangeplant
 • Biologisch afbreekbaar, zwerfafval vergaat in 3 maanden

Hamburgerbakje; van de groothandel of maatwerk?

Kies je voor een verpakking van Remmert dekker Packaging dan krijg je een verpakking op maat. We luisteren goed naar jou. De verpakking is straks helemaal op jouw wensen gemaakt. Vanuit onze 120 jaar ervaring kunnen we perfect meedenken over de kartonsoort, kwaliteit, bedrukkingsmogelijkheden. Je levert waarschijnlijk geen standaard hamburger, dus wil je ook geen standaard verpakking. Samen maken we er iets unieks van! 

Formaten hamburger bakjes

Bij Remmert Dekker Packaging maken we de verpakking op maat. Dat wil zeggen dat elke maat mogelijk is. Precies zo groot als jouw product of schapruimte of verzendverpakking. In overleg maken we voorbeeld hamburgerdoosjes om de juiste maat te bepalen. 

Tot de mogelijkheden behoren:

 • Standaard maten, eventueel met bestaand stansmes
 • Eigen formaat. Lengte, breedte en hoogte naar wens

Soorten karton

Presentatie is alles. Een goed hamburgerbakje is van verwerend karton. Een goed hamburgerbakje voldoet aan de strengste eisen ten aanzien van voedselveiligheid en ziet er bovenal onweerstaanbaar uit! 

Bedrukking

De bedrukking op een hamburgerdoosje zegt alles. Waar staat jouw merk voor? Kwaliteit, smaak, originaliteit en stijl kunnen allemaal met bedrukking en grafische vormgeving tot leven komen. Laat jou huisstijl ontwerpers met ons meedenken over wat er allemaal kan met bedrukking. 

Wat is er mogelijk?

 • CMYK full-colour 
 • PMS kleuren uit Pantone kleurenwaaier

Hamburgerbakjes bestellen 

Goed om te weten is dat wij werken met een minimum oplage van 10.000 stuks verpakkingen. Verwacht jij die makkelijk op te maken dan horen we graag van je. Op basis van he gewenste ontwerp, karton, formaat en aantal maken we een offerte op maat. Is alles naar wens dan produceren wij in 6 weken tijd jouw eigen hamburgerbakjes en leveren dit op elk gewenst adres. 

Wacht niet langer

Op zoek naar milieuvriendelijke hamburgerbakjes op maat? Remmert Dekker heeft meer dan 120 jaar ervaring in het maken van innovatieve verpakkingen van duurzaam materiaal. We hopen dat bovenstaand verhaal een goede indruk geeft. Ben je er uit, of heb je nog vragen? Wacht dan niet. Onze verkopers staan voor je klaar. Neem contact op


Meer lezen? 

De volgende pagina’s gaan over patatbakjes, snackverpakkingen en hamburgerverpakking.  

 

Goed geregeld

 • Persoonlijke service
 • Oplossing op maat
 • Complete ontzorging