Patat, snack en hamburger bakjes

Patat, snack en hamburger bakjes

Direct naar patatbakjessnackbakjes en hamburgerbakjes

Febo is zo stoer geweest om van gele plastic bakjes over te gaan naar voedselveilige bedrukte kartonnen bakjes. Beter voor het milieu, want deze bakjes zijn composteerbaar. Zo is fast food weer hip en duurzaam geworden!

Het patatbakje heeft een geintegreerd sausvakje in het kartonnen bakje. Dit is een gepatenteerde vinding van de mensen van de ontwerpstudio van Remmert Dekker Packaging en heet Dip Delicious©. Het duurzame Dip Delicious© bakje is verkrijgbaar in de maten  A7+1, A9+1, A20+1 en A50+1. De bakjes zijn ook zeer geschikt voor kibbeling.

Bedrukte kartonnen hamburgerbakjes worden gemaakt van kraft of vetwerend karton, alles food geschikt. De hamburgerbakjes zijn dubbelgeklapte tapse bakjes met een sluiting en hebben een goede isolatie. Hamburgerbakjes kunnen zowel in  duurzaam massief karton als golfkarton gemaakt worden.

Voor diepvries snacks die in bedrukte dozen gaan gelden andere voedselveiligheid eisen. Hiervoor gebruikt Remmert Dekker Packaging vetwerend en vochtwerend karton.

Meer lezen?

Ga naar onze pagina's over patatbakjes, snackbakjes en hamburgerbakjes

 

Goed geregeld

  • Persoonlijke service
  • Oplossing op maat
  • Complete ontzorging