Horti verpakkingen

Horti verpakkingen

Terug van weggeweest zijn onze Horti verpakkingen, speciaal voor bloemen en planten die zich op en top voelen in een jasje van duurzaam karton. Ben je op zoek naar kartonnen dozen, knijphulzen, kartonnen bakjes voor stekjes, verzenddozen, bloementrays of displaydozen? Lees dan verder of stel direct je vraag!

 

Horti verpakkingen

Bloemen verpakkingen

Bloemen stralen het mooist is een kartonnen verpakking met een bedrukking. Wat dacht je van een insteekkaart voor gerbera’s. Ook kartonnen vazen voor boeketten zijn mogelijk. Wij denken graag ‘out of the box’. Orchideeën lenen zich ook goed voor kartonnen display orchideeverpakkingen. Cadeauverpakkingen voor bloembollen werken ook goed met een mooie bedrukking.

Planten verpakkingen

Tuinplanten en kamerplanten moeten goed beschermd worden. In het logistieke proces kunnen trays van karton gebruikt worden. Displaydozen van karton met een bedrukking zorgen ervoor dat planten en stekjes sneller verkocht worden. Verleiden van de consument door middel van een mooie verpakking. 

Horti volop in vernieuwing

HortiContact

Afgelopen jaar stonden wij op HortiContact. De AGF- en Hortibeurs van Nederland. Daar was naast onze AGF -verpakking ook veel belangstelling voor vernieuwende Horti verpakkingen en concepten. De belangstelling werd vergroot door de noodzaak om alternatieven te zoeken voor plastic verpakkingen en plastic verpakkingsmateriaal.  

  

Duurzame verpakkingen

Karton is een natuurlijk verpakkingsmateriaal. Het heeft als voordeel dat het composteerbaar en natuurlijk afbreekbaar is. Daardoor wordt het beschouwd als een goede keuze voor een milieuvriendelijke verpakking. De laatste tijd wordt het steeds dringender en belangrijker om minder plastic te gebruiken en verpakkingen zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Met een doos, tray, bak of schaal van karton ben je daarvan verzekerd.

Bedrukte verpakkingen

Naast natuurlijk afbreekbaar is karton ook erg goed om te bedrukken. Door branding direct op de verpakking toe te passen wordt de merkwaarde en beleving sterk vergroot. Bij Remmert Dekker Packaging werken we met moderne offset drukpersen die een fullcolour spectrum op de verpakking drukken en dit aanvullen met Pantone PMS kleurechte kleuren. 

Kostenefficiënt verpakken

Creatief en innovatief

Vergeet de standaard verpakking. Bij Remmert Dekker Packaging laat je jouw verpakking op maat uitwerken door onze slimme structural ontwerpers. Dit betekent dat je bij het ontwerpproces betrokken wordt en al jouw wensen op maat in de verpakking kwijt kan. Door op maat te ontwerpen zorgen we ervoor dat verpakkingen perfect aansluiten op de logisiteke keten. Hiermee zijn eenvoudig besparingen te realiseren door het verminderen van materiaalgebruik, materiaal en handelingen.

Aan de slag

Contact met ons team

Stel je vraag en laat je adviseren door één van onze verpakkingexperts. Bij contact kun je ons makkelijk en snel bereiken 24 uur per dag.  

 

 

Goed geregeld

  • Persoonlijke service
  • Oplossing op maat
  • Complete ontzorging