Aardappel verpakkingen

Aardappel verpakkingen

De innovatieve verpakkingen van Remmert Dekker Packaging houden aardappelen vers en zijn een duurzaam alternatief voor de standaard plastic aardappelzak. Ook belangrijk: er is plek voor creatieve marketing.

  • Duurzame verpakkingen
  • Oplossing op maat
  • Slimme marketing

Aardappel verpakkingen die aardig zijn voor het milieu

De plastic aardappelzak verslaan was een uitdaging. Wij gingen er toch voor zitten, en kwamen erachter dat er wel degelijk milieuvriendelijkere manieren zijn om aardappelen te verpakken. Onze ontwerpers kwamen met innovatieve ideeën om plastic zoveel mogelijk door karton te vervangen, en onze productontwikkelaars hebben deze uitgewerkt tot duurzame aardappel verpakkingen.

Meer weten? Bestel de brochure

Een aardappel dispenser

Remmert Dekker Packaging focust zich voornamelijk op duurzaamheid en innovatie. Zo ontwikkelden we een kartonnen aardappel dispenserverpakking die aardappelen één voor één afgeeft. Gebruiksvriendelijk voor de consument, een duurzaamheids-statement voor uw bedrijf, en efficiënt voor de fysieke eisen binnen de supply chain.

Vraag naar de mogelijkheden

Duurzame verpakkingen van karton

De kartonsoorten die wij voor verpakkingen gebruiken zijn PEFC™ en FSC® gecertificeerd en composteerbaar. De inkten, lakken en lijmen die wij gebruiken bestaan uit natuurlijke componenten. Daarnaast zijn wij al een tijdje van het gas af. Op het dak van ons pand staan 450 zonnepanelen en deze voorzien ons productiecentrum en kantoor van energie. Op bewolkte dagen vullen we dit aan met windenergie.

Lees meer over duurzaamheid

Goed geregeld

  • Persoonlijke service
  • Oplossing op maat
  • Complete ontzorging