Chocolade en Bonbon Verpakkingen

Chocolade en Bonbon Verpakkingen

Chocolade en verpakkingen hebben een haat-liefdeverhouding. Chocola neemt snel geur over, waardoor het niet goed meer smaakt. Chocoladedoosjes en -bakjes moeten dan ook gemaakt zijn van het juiste karton, voedselgeschikte inkten, lakken en lijmen.

Maar dan over de liefde! Chocolade heeft een mooie luxe verpakking nodig die uitstraalt dat het een ware delicatesse is. Als chocoladeliefhebbers maken we dan ook met passie de mooiste giftbox voor jou.

Over échte liefde gesproken; verpak je raw chocolate in een duurzame sleeve of doos of duurzaam bakje! Met kraftkarton maken we enorm stoere verpakkingen voor chocola!

Ook voor het per post verzenden van chocolaatjes, paaseitjes en bonbonnetjes hebben wij mooie luxe en toch stevige verpakkingen. In een mooi brievenbusdoosje zetten we de chocolaatjes bijvoorbeeld vast met een interieur, zodat ze heel bij je klant aankomen. 

Op zoek naar een chocolade en Bonbon verpakking van karton? Remmert Dekker heeft meer dan 120 jaar ervaring in het maken van innovatieve verpakkingen van duurzaam materiaal. 

 

Goed geregeld

  • Persoonlijke service
  • Oplossing op maat
  • Complete ontzorging