Innovatie

Innovatie

Remmert Dekker Packaging is sterk als het komt op ‘Out of the Box’ oplossingen. In elk project staat het leveren van vernieuwende verpakkingsoplossingen centraal.

Inhouse R&D studio

Met een eigen studio afdeling in huis is creatieve en technische kennis direct beschikbaar voor onderzoek, ontwikkeling en prototype testen. In het verleden werden er bijvoorbeeld miljoenen bakjes met goudkleur gemaakt van karton met een gemetalliseerd aluminium polyester. Deze zijn nu vervangen door een innovatieve milieuvriendelijkere versie waarin geen metaal meer aanwezig is.

Trends & innovaties

De studio van Remmert Dekker Packaging volgt de verpakkingstrends op de voet en kan direct op elke vraag inspringen. De laatste tijd is er veel aandacht voor het zoeken naar duurzame verpakkingsoplossingen om kunststof verpakkingen te vervangen.

Meer weten?

Bent u op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen? Remmert Dekker heeft meer dan 125 jaar ervaring in het maken van innovatieve verpakkingen van duurzaam materiaal. U kunt ons bereiken via onze contactpagina.