Bedrukken

Bedrukken

Voeg kleur aan uw verpakking toe met full color bedrukking. Remmert Dekker maakt gebruik van minerale olie vrije migratiearme drukinkten en vernissen tevens vrij van Bisfenol A/S.

De kracht van bedrukking

Met een bedrukking komt de verpakking echt tot leven. Door te kiezen voor bedrukte verpakkingen is het product aantrekkelijk en direct herkenbaar. Ook voor communicatie zoals een recept, of meer informatie over de herkomst is ruimte op de verpakking. Het geeft een product letterlijk een boodschap mee, waardoor deze meer waarde krijgt. Bedrukking draagt daarom bij aan een sterk merkverhaal en stopping power voor het schap.

Plantaardige inkt

Over plantaardige inkten doen vele verhalen de ronde. Inkt kan gemaakt worden op basis van minerale oliën en/of op basis van plantaardige oliën. Wij spreken alleen maar van plantaardige inkten als ze voor 100% vrij zijn van mineraaloliën.

Meer weten?

Bent u op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen? Remmert Dekker heeft ruime ervaring in het maken van innovatieve verpakkingen van duurzaam materiaal. U kunt ons bereiken via onze contactpagina.