Vacature Stanser

Vacature Stanser

November 2021. Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van:

Stanser (m/v)

Over Remmert Dekker Packaging

Remmert Dekker Packaging is dé specialist in het op duurzame wijze ontwikkelen en produceren van onderscheidende kartonnen verpakkingen. Wij laten ons uitdagen in innovatie en zijn gericht op het creëren van de beste verpakkingsoplossing voor onze klanten. Wij voegen waarde toe, die bijdraagt aan het succes van onze klanten.
Bij familiebedrijf en hofleverancier Remmert Dekker Packaging kun je vertrouwen op kwaliteit, service en betrouwbaarheid. We zijn vindingrijk, voortvarend en betrokken.

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag met twee Bobst stansmachines: Expertcut & Sprintera. Je bent verantwoordelijk voor een uitmuntende stanskwaliteit van de verpakkingen voor onze food en non food klanten. Je verwerkt orders voorzien van een stanstekening, model en overige productspecificaties en zorgt voor een maximale output binnen de gestelde kwaliteitseisen. Jouw goede werk maakt dat je collega’s op de Plakkerij afdelingen efficiënt de klantorder kunnen afwerken. Je werkzaamheden zijn onder andere: instellen en bedienen van de stansmachine, controleren van stanswerk op kwaliteit en volledigheid, verplaatsen van pallets en onderhoud. Als stanser draag je actief je steentje bij aan een efficiënt goed lopende productie met een hoge kwaliteitseis. Gedurende het stansproces verhelp je eventuele storingen, je voert controles uit en stuurt waar nodig de output bij. Verder zorg je samen met je team en voorman voor een correcte administratie van de orders in ons ERP systeem en een schone en geordende werkplek.

 

Wat wij zoeken

  • Je hebt een afgeronde relevante grafische opleiding op MBO niveau
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt goed technisch inzicht
  • Je kan werken onder tijdsdruk en je hebt een flexibele instelling
  • Je werkt nauwkeurig en gericht op het leveren van maximale kwaliteit
  • Je bent een leuke collega om mee samen te werken.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie voor 36 uur per week binnen een ambitieus bedrijf.
  • Een prettige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV per e-mail: contact@remmertdekker.nl Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Edwin Jansen (Voorman Stanserij) : 075-6811666.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.