Vacature Senior HR Business Partner

Vacature Senior HR Business Partner

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar: 

Senior HR Business Partner (32 - 40 uur per week)

Standplaats: in overleg 

Wil jij de uitdaging aangaan om HR neer te zetten voor de zeven Nederlandse vestigingen van een ambitieus, snelgroeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie? Zodat we intern een professionaliseringsslag maken en extern herkenbaar worden als aantrekkelijk werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact! Dit is je uitdaging:

Rol:

 • Je bent een all round HR professional, die goed weet aan te sluiten op het werk en de mensen in een productieomgeving;
 • Je bent een stevig sparringpartner en adviseur van de groeps CEO & COO, vestigingsdirecteuren en leidinggevenden van de afdelingen;
 • Je bent voornamelijk strategisch en tactisch werkzaam. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor leidinggevenden rondom complexe HR zaken als langdurig verzuim en ontwikkelvraagstukken.
 • In deze mobiele rol ben je landelijk zichtbaar door je tussen de verschillende vestigingen te bewegen. Een eventuele basis standplaats mag je zelf kiezen. Natuurlijk werken we inmiddels ook digitaal via Teams.

Verantwoordelijkheden:

 • ·Je gaat het meerjaren HR beleid opzetten op groepsniveau in Nederland, gebruikmakend van lokale best practices en met aandacht voor lokale verschillen. Een goede analyse van de huidige situatie en de benodigde verandering vormt hiervoor de basis. Je vertaalt het beleid naar een jaaragenda.
 • Je bent kartrekker voor thema’s als het aantrekken, binden en boeien van talent, ontwikkeling/kennisoverdracht, vitaliteit en performance. Je ontwikkelt passende instrumenten en leidt of coördineert projecten op het gebied van HR en organisatieontwikkeling. Je jaagt de voortgang aan binnen de vestigingen en weet stakeholders mee te krijgen.
 • Je richt de HR processen in op efficiënte en uniforme wijze. Je ontwikkelt en integreert de People kant in businessplannen. Naast de interne professionaliseringsslag, draag je in samenwerking met collega’s van marketing zorg voor het neerzetten van een aansprekend werkgeversmerk.

Van de Velde Packaging

Waar ga je werken? Van de Velde Packaging is één van de snelst groeiende bedrijven in de verpakkingsindustrie op het gebied van vouwkartonnage en de bijhorende verpakkingsmachinebouw. Wij produceren verpakkingen op maat voor zowel de food als non-food sector, denk hierbij aan bakjes voor groente en fruit, gebaksdozen, cosmetica verpakkingen, met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid.

Onze vestigingen

Op dit moment hebben wij zeven Nederlandse vestigingen verspreid in Noord, Oost en Zuid Nederland en in Noord Holland, met in totaal circa 500 medewerkers (475 fte). Om deze bedrijven te ondersteunen, richten we een aantal centrale diensten in, waaronder HR & organisatieontwikkeling. Op dit moment is het meestal de vestigingsdirecteur die HR onder zijn hoede heeft, samen met een P&O medewerker (die vooral administratief ondersteunt) en Finance (waar de personeels- en salarisadministratie ligt).

Onze ambities

We zijn een familiebedrijf waar een sfeer heerst van ondernemerschap, collegialiteit en grote ambities. Een organisatie die zich hard maakt dat haar medewerkers worden gezien als de “best erkende professionals” van onze industrie. Onze ambities vragen niet alleen om professioneel HR maar vooral om toekomstgericht, ondernemend en creatief HR. Een mooie uitdaging voor een Senior HR businesspartner. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Je rapporteert aan de groeps CEO. De standplaats is in overleg.

Dit neem je mee

 • Je bent een ervaren HR professional die gewend is om te schakelen tussen strategie, tactiek en operatie.
 • Je bent een strategische denker en gesprekspartner met een oplossingsgerichte en pragmatische (can do) mentaliteit en executiekracht.
 • Je hebt ervaring met het managen van veranderingen en bij voorkeur met integratie van bedrijven.
 • Je bent een sterke verbinder die veranderingen weet door te voeren vanuit de relatie.
 • Je bent zelfredzaam, proactief, enthousiast en gedreven.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Bachelor- of masterdiploma bij voorkeur in HRM of bedrijfskunde.
 • Kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving op HR gebied.

Wat wij bieden

 • Uitdagende en veelzijdige positie waarin je het verschil kan maken.
 • Groeiend, succesvol en financieel gezond bedrijf.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • Een jaarcontract voor 32-40 uur per week met intentie tot een vast dienstverband.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan ons je CV en motivatie naar: t.grimbergen@remmertdekker.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Tjarda Grimbergen, Vestigingsdirecteur Remmert Dekker Packaging, telefoon 0650439483.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld