Topseal verpakkingen van karton

Topseal verpakkingen van karton

Ontdek duurzame topseal bakjes en trays van karton. De innovatieve oplossing om verpakkingsfolie op karton te heatsealen. Geschikt voor Groente, Fruit en Food producten.

 

Kartonnen topseal verpakking voor zacht fruit

Topseal bakjes van bedrukt vouwkarton

Topseal verpakkingen van karton zijn het nieuwste in verpakkingsland. Deze stappelbare verpakkingen hebben een kartonnen sealrand. Het aanbrengen van topsealfolie werkt eenvoudig met bestaande heatseal techniek. Het sealproces past direct op uw huidige traysealers.

Kartonnen topsealverpakking in de praktijk

In binnen- en buitenland wordt de topseal verpakking al ingezet. Veelal in het groente- en fruitsegment. Bijvoorbeeld als druivenverpakking, champignonverpakking, verse kruidenverpakking en zachtfruitverpakking.  

Ontdek de voordelen 

  • Minder plastic
  • Direct sealbaar
  • Met eigen bedrukking

Ontdek de mogelijkheden voor uw product

Laat u informeren door onze experts.

Topsealen, alles wat u moet weten

Kartonnen trays en bakjes sealen is een nieuwe techniek. Het past in de trend om minder plastic te gebruiken. De afmetingen zijn op maat van uw traysealer. Stapt u over van kunststof? Dan gebruiken we de formaten en inhoud van uw punnets. Heeft u geen traysealer? Onze partner heeft traysealmachines te huur. 

Duurzame verpakking

Kies voor minder plastic en makkelijk te scheiden materialen. Het bakje en de topsealfolie zijn beide recyclebaar. Het hout van de papiervezels is van duurzaam gecertificeerde bosbouw. De verpakkingen worden gemaakt op Hollandse bodem met groene energie.

Bedrukking

Profiteer van het voordeel van bedrukte verpakkingen. Bedrukking maakt uw topseal verpakking persoonlijk en herkenbaar. Een bedrukte topsealverpakking trekt de aandacht in het schap. Versterk uw merk en naamsbekendheid.

 

Topseal verpakking van karton

Topseal verpakkingen bestellen

Kartonnen topseal verpakkingen, trays, bakjes en punnets zijn per direct te bestellen. Wij leveren maatwerk. De oplage's lopen daarom vanaf 20.000 stuks naar meer. Onze gepatenteerde topseal verpakking met vaste seal rand is in oplage's tot 200.000 verkrijgbaar. Informeer naar de mogelijkheden. 

Voordelen topseal verpakking

  • Ga voor duurzaamheid en bespaar op plastic
  • Sealen met bestaande mallen en traysealers
  • Bedrukt karton versterkt uw positie in het schap

Offerte aanvragen

Doe nu uw aanvraag. Onze experts helpen u direct verder. Krijg antwoord binnen één dag. Ontdek de mogelijkheden voor uw topseal verpakking.