Snackverpakkingen in stijl

Snackverpakkingen in stijl

Testimonial 33 Good Food eigenaar Freek Boetzkes. "De verpakkingen van Remmert Dekker Packaging hebben mijn producten naar een hoger niveau getild."

Wat is de reden dat je Remmert Dekker Packaging hebt ingeschakeld?

Vanwege de lockdown waren wij bij 33 good food noodgedwongen begonnen met take away en maaltijdbezorging. Dat begon op een gegeven moment zo goed te lopen dat ik heb besloten om dit ook na de lockdown een vast onderdeel van mijn bedrijfsvoering te maken. We hebben vanaf het begin gewerkt met verpakkingsmaterialen die voorhanden en op voorraad waren bij mijn groothandel. Al snel ontstond de wens om de verpakkingen te perfectioneren, op maat te maken en een eigen uitstraling te geven. Na een zoektocht uiteindelijk in Remmert Dekker een uitstekende partner gevonden.

Wat heeft de verpakking van Remmert Dekker Packaging opgeleverd?

De verpakkingen van Remmert Dekker hebben mijn producten naar een hoger niveau getild. De kwaliteit van onze gerechten blijft beter bewaard en door het art work hebben de verpakkingen een professionelere, unieke uitstraling.

Hoe is de samenwerking met Remmert Dekker Packaging bevallen?

De samenwerking met Remmert Dekker heb ik als zeer prettig ervaren. Het is fijn om één contactpersoon te hebben waar je met al je vragen terecht kunt. In mijn geval was dit Edwin van der Sande. Na een eerste kennismakingsgesprek waarin ik heb mogen vertellen waarnaar ik  op zoek was, heeft Edwin samen met zijn team een viertal verpakkingen uitgewerkt die perfect aan bleken te sluiten op mijn concept. Vooral het oog voor detail vond ik opvallend. Er zijn namelijk zo veel facetten aan een verpakking die bepalend zijn voor een succes waar ik zelf nooit bij stil had gestaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vouwlijnen, materiaalkeuzes, coatings, afmetingen, sluitingen, handzaamheid, en milieuvriendelijkheid.   

Welk aspect van de samenwerking is meest waardevol geweest?

De volgende drie zaken vind ik het meest waardevol aan de samenwerking:

  1. Duidelijkheid
  2. Afspraken nakomen
  3. Expertise op het gebied van verpakkingen

Wat bevalt er het meeste aan de verpakking?

Iedere dag geniet ik opnieuw van onze verpakkingen. Ik ben vooral erg trots op het feit dat ze volledig in de stijl van ons bedrijf zijn ontworpen. 

Wat voor reacties geven klanten en medewerkers over de verpakking?

We krijgen louter positieve, enthousiaste reacties van klanten.

Zou je de diensten en verpakkingen van Remmert Dekker Packaging bij een ander aanbevelen?

Ik zou de verpakkingen aanbevelen aan ondernemers die van plan zijn om op lange termijn take away en bezorging gaan doen. Ik zou tegen ze willen zeggen: Maak eens vrijblijvend een afspraak met Remmert Dekker, en je zult versteld staan wat er nog te winnen valt op het gebied van je verpakkingen.

Heb je nog getwijfeld in het begin? Waarom heb je besloten het toch te doen?

Na het eerste gesprek met Edwin, wist ik dat Remmert Dekker een serieuze partij is voor het fabriceren van verpakkingen. Dat gaf vertrouwen en de wens om zaken te doen. Natuurlijk is het een flinke investering, maar ik heb nu voor de lange termijn sexy, custom made verpakkingen die ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Mijn maaltijden als ook de uitstraling van mijn bedrijf zijn hierdoor in waarde gestegen en ik heb dan geen seconde spijt van onze samenwerking.

Freek Boetzkes - 33 good food, Helmond

www.33goodfood.nl