'Seal Me’ Topseal Packaging Innovation

'Seal Me’ Topseal Packaging Innovation

Met trots presenteren wij onze nieuwste verpakkingsinnovatie: de kartonnen topseal verpakking: ‘Seal Me’. We hebben deze al eerder gepresenteerd tijdens Empack en Packaging Innovations als innovatie ontwikkeling. Na verdere ontwikkelingen en de laatste testen, is door ons een nieuwe machine ontwikkeld en kunnen we nu officieel bevestigen dat onze topseal oplossing uitontwikkeld is!

 
De laatste ontwikkelingen in onze R&D studio

Vanuit onze behoefte om te innoveren in kartonnen verpakkingsoplossingen, hebben wij de uitdaging opgepakt om de duurzame groente- en fruitbakjes die wij reeds maken, nog duurzamer te maken met een kartonnen topseal techniek. Waar voorheen onze kartonnen bakjes met een flow-wrap werden afgesloten, is het nu mogelijk om deze met een milieuvriendelijke composteerbare transparante folie dicht te sealen.

 
Presentatie van de primeur op Empack 

Hiervoor hebben wij onze standaard tray helemaal opnieuw oder de loep genomen en ook een nieuwe machine laten ontwikkelen. Hierdoor zijn wij in staat om binnekort tapse tray verpakkingen te leveren met een sealbare omgeslagen rand. Revolutionair want een dergelijke oplossing bestond tot op heden nog niet. De nieuwe manier om karton te topsealen hebben wij uiteraard gepatenteerd en is dus exclusief bij Remmert Dekker Packaging verkrijgbaar. Wie de overstap maakt naar de ‘Seal Me’ topseal verpakking zal direct profiteren van de vele voordelen en mogelijkheden zoals:

  • Een totaal innovatief verpakkingsontwerp met nieuwe toepassingsmogelijkheden.
  • Een duurzame milieuvriendelijke verpakkingsoplossing.
  • Een strakke venster presentatie met volledig zicht op het verpakte versproduct.
  • Een constructie die vele malen sterker is dankzij de omgeslagen rand, met uitstekende bescherming van de inhoud.
  • Eenvoudig te openen, doseren, ademend, voedselveilig en hersluitbaar
  • Stapelbaar, op 3 manieren presenteerbaar, recyclebaar, personaliseerbaar en ga zo maar door!

De mogelijkheden zijn eindeloos en we willen deze graag met je bespreken. Heb jij een vraag, of al een product wat in onze ‘Seal Me’ tray verpakt kan worden? Neem dan snel contact met ons op, of plan een afspraak met een van onze verkopers.

 
Mogelijkheden voor AGF verpakkingen, druiven, bessen, exotisch fruit 

We hebben zelf al wat suggesties voor de ‘Seal Me’ tray. Wat dacht je van groenten en fruit, zoals druivenbakjes, aardbeiendoosjes of tomatenverpakkingen? De overstap van plastic bakjes naar kartonnen trays is de afgelopen jaren al ingezet. Vanaf nu is er dus ook een volgende stap mogelijk met een oplossing om zonder plastic flow-wrap te verpakken! Geen geknisper meer, maar een superstrak top-seal venster met een flinke besparing op folie materiaal. Bijkomend voordeel is dat de folie die wij aanbevelen ook plastic-vrij, volledig composteerbaar beschikbaar is. Klaar voor de toekomst die duurzaam is. Daar geloven wij in en hier werken wij elke dag hard voor in ons duurzame bedrijf.


Verschillende formaten behoren tot de mogelijkheden

Naast groenten en fruit, zijn wij op dit moment al de ‘Seal Me’ trays in nieuwe formaten aan het doorontwikkelen voor verse kruiden- en aspergeverpakkingen. Daarnaast zien wij ook mogelijkheden voor dagverse maaltijden, catering service oplossingen, snoep en zoetwaren verpakkingen en vlees- en visbakjes. Wij zijn natuurlijk benieuwd naar de reacties uit de markt, dus weet jij nog een toepassing of een product voor onze ‘Seal Me’ top-seal verpakking aarzel dan niet om het ons te laten weten.


Seal-me topseal voor cherrytomaten

De 'Seal Me' top-seal is per direct te bestellen, wij kunnen het ontwerp naar uw wensen op maat maken in onze design studio. Nog dit jaar zal de 'Seal Me' topseal leverbaar zijn. Pak je kans om de concurrentie vooruit te zijn. Ontdek de mogelijkheden van top-seal in karton en doe mee met de groene revolutie in Packaging! Wij staan klaar om je te helpen, neem gelijk contact op, of vraag meer informatie en een proefmodel aan om de ‘Seal Me’ beter te leren kennen.

Heb je een leuke, bijzondere of ingewikkelde vraag? Mooi, daar houden we van!

Verpakkingen worden op maat geproduceerd. Er geldt een minimum oplage van 5.000 stuks*
* Uitzonderingen voor test oplage's en proeven. Info via contact@remmertdekker.nl