Remmert Dekker Packaging wint European Carton Excellence Award 2020

Remmert Dekker Packaging wint European Carton Excellence Award 2020

Op 7 oktober zijn de 2020 ECEA winnaars bekend gemaakt. De European Carton Excellence Award is de meest prestigieuze prijs voor vouwkartonnen verpakkingen. In de categorie virgin fibre food verpakking is de verpakking van Remmert Dekker Packaging in de prijzen gevallen met een Platinum Award.

Alternatief voor plastic verpakking

De winnende verpakking is een bijzondere beker voor snoeptomaatjes. Het verpakkingsconcept is  ontwikkeld voor fresh retail partner Den Berk Délice. Het is een alternatief voor plastic tomaten shakers in het snoepgroente schap. De wens om te onderscheiden en geen plastic te gebruiken ligt aan de basis van dit vernieuwende ontwerp.

Veelzijdige verpakking

De zeshoekige vorm met schuin uitlopende vouwlijnen zorgt voor herkenbaarheid in de productgroep. Maar de verpakking biedt meer. Speelse vensteropeningen zorgen voor doorkijkjes en ventilatie. De vouwdeksel brengt gemak en is hersluitbaar. De bedrukking draagt bij aan een sterk merkverhaal en stopping power voor het schap.

Door innovatie gedreven

Met de Platinum Award in 2020 verstevigt Remmert Dekker Packaging haar positie als innovatieve packaging partner. In 2019 was er winst bij de Pentawards en NL Packaging Awards. Voor de toekomst blijft Remmert Dekker Packaging vol inzetten op innovatie en duurzaamheid. Karton is hiervoor het uitgelezen middel.

Ook een award winning verpakking? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden van vouwkartonnen verpakkingen voor uw product.