Remmert Dekker Packaging sluit zich aan bij Van De Velde Packaging

Remmert Dekker Packaging sluit zich aan bij Van De Velde Packaging

Nieuwe eigenaar

Sinds 22 oktober 2021 is Remmert Dekker Packaging onderdeel van het Belgische verpakkingsbedrijf: P VAN DE VELDE PACKAGING. Door de aansluiting bij Van de Velde Packaging verstevigt Remmert Dekker Packaging haar marktpositie en de continuïteit op de lange termijn. 

Toekomst

Remmert Dekker Packaging blijft vanuit Wormer haar klanten op haar vertrouwde wijze bedienen en zich focussen op innovatieve verpakkingen in het bijzonder binnen de foodsector. Een sector die sterk in de lift zit dankzij de overschakeling van plastic- naar kartonnen verpakkingen. Duurzaamheid is dan ook een hoofdmotief in ons handelen. 

Van de Velde Packaging

Van De Velde Packaging is trots om Remmert Dekker Packaging in zijn portefeuille op te nemen, waarbij haar uitgebreide vakkennis en 125 jaar ervaring zal bijdragen aan het samen verder uitbouwen aan een gedegen toekomst.  

Groei

Voor Van De Velde Packaging past de acquisitie in haar ambitie om uit te groeien tot een speler van belang in vouwkartonnage en de bijhorende verpakkingsmachinebouw. Met Remmert Dekker Packaging versterkt de groep haar positie binnen Europa en kunnen synergiën benut worden en expertise uitgewisseld. 

13 Locaties

Binnen Nederland vormen de bedrijven Wesly, Schut Systems en Schut Packaging, VJD, Vekopak en Veerkarton tevens deel uit van Van de Velde Packaging. Daarnaast heeft de groep vestigingen in België, Polen, Duitsland en Frankrijk en een verkooporganisatie die Spanje, Portugal en UK omvat. 

www.vandeveldepackaging.com