Nieuw: handige alles in één snack bezorgverpakking

Nieuw: handige alles in één snack bezorgverpakking

Met de carry snackbox van Remmert Dekker Packaging blijven meerdere snacks warm en krokant zonder extra losse verpakkingen. 

Verpakking speciaal voor bezorg snacks

Speciaal om aan het bezorgen van snacks met de beste kwaliteit en het grootste gebruiksgemak te voldoen heeft Remmert Dekker Packaging de nieuwe carry snackbox ontwikkeld. In deze verpakking kunnen diverse snackbakjes bij elkaar geplaatst worden. Ideel voor een bestelling van meerder snacks. 

Meedenken met de snackbarhouder

 

Tijdens het ontwerpen hebben we goed rekening gehouden met de belangrijkste eisen van de snackbarhouders.

Voordelen van de carry snackbox

  • De verpakking is makkelijk te vullen en te sluiten
  • De verpakking heeft een draaggreep
  • De verpakking heeft ventilatieopeningen
  • Door de patat onderop te plaatsen worden de snacks warm gehouden
  • Gebruik van extra verpakkingen is niet meer nodig!

De carry snackbox kan makkelijk bezorgd worden met de draaggreep. De inhoud is groot genoeg voor een bestelling voor twee personen. De indeling is flexibel. Zo kunnen er 4 patatabakjes in, of twee patatjes en twee hamburgers, frikandellen, of kroketten. Alle is mogelijk. Door de extra klep blijft alles extra warm en krokant. 

Bespaar op plastic en verpakkingsmateriaal

Door de carry snackbox zijn zakjes en tasjes overbodig, dat scheelt al snel een hoop verpakkingsmateriaal. De carry snackbox is van karton en kan na gebruik platgevouwen bij het oud papier. 

In de carry snackbox is ruimte voor twee maal een patatje met saus en een snack. Ideaal voor de grote honger of een snack for two!

Gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid

De carry snacbox is eenvoudig open te scheuren om alles te makkelijk te pakken. De binnenzijde kan bedrukt met een leuke boodschap zoals: eet smakelijk, of geniet van je bestelling. 

De carry snackbox is getest om de patat en snacks 20 tot 30 minuten warm en knapperig te houden. Door de klep etage blijven de snacks langer warm en door de luchtgaten kan het condensvocht ontsnappen en blijven de snacks luchtig en krokant.  

Bezorgverpakking van de toekomst

De bezorgverpakking wordt steeds belangrijker. Snacks vers bezorgen met weinig verpakkingsmateriaal is de toekomst. De carry snackbox kan daar bij helpen!

Informatie 

Meer weten over de carry snack box? Voor meer informatie, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte neem je contact op met onze verpakkings experts.

Meer lezen? 

De volgende pagina’s gaan over patatbakjessnackverpakkingen en hamburgerverpakking.