Nieuw: duurzame aardbeienbakjes van karton

Nieuw: duurzame aardbeienbakjes van karton

Na eerdere ontwikkelingen heeft Remmert Dekker Packaging de primeur: Plastic vrije aardbeienbakjes van volledig karton. Duurzaam met bedrukking aan binnen en buitenzijde. De verpakking is direct beschikbaar voor 500 gram aardbeien. 

Plastic-vrije aardbeien verpakking

Met een aardbei bakje van karton kan u volledig zonder plastic. De verpakking is te voorzien van het duurzame PEFC logo. De natuurlijke vezels van het karton zijn afbreekbaar en minstens 7! x te recyclen. Een verpakking met meerdere levens dus. 

500 grams formaat

Wij staan bekend om het meedenken met de klant. Daarom is als basis een 500 grams verpakking gekozen die is afgestemd op de 300x400 agf krat. Zo kunt u 6 kilo aardbeien in 12 verpakkingen per krat kwijt. Uw wensen zijn uiteraard altijd bespreekbaar.

Eigen bedrukking

Zowel de buiten- als de binnenkant van de aardbeienbakjes zijn volledig te bedrukken met logo en merknaam. U bent hierbij betrokken en aanwezig bij de eerste druk. Uw verpakking vormt de presentatie en beleving van uw product. Met bedrukking maakt u hét verschil. 

Aardbeien bakjes bestellen

Met onze service kunnen wij in 5 weken van bedrukte verpakkingen voorzien. De minimale afname voor aardbeienbakjes is 50.000. Vanaf 100.000 stuks gelden aantrekkelijke kortingstarieven. Meer weten? Ontvang een offerte op maat.