Foto's Empack België 2019

Foto's Empack België 2019

23 en 24 oktober stonden we met een stand vol verpakkingen in Mechelen op Empack. Bekijk hier de foto's. 

Empack Mechelen

Voor de derde keer op rij stond Remmert Dekker Packaging op Empack België. Na een geslaagde editie in Brussel van 2018, was het dit jaar weer de beurt aan Mechelen. 

Hot spot voor verpakkingen

De stand was niet te missen met een plek centraal in de hal aan het cafe-plaza. In de stand stonden de nieuwste verpakkingen uitgestald. 

Penta Award

Award winning packaging 

Vooraan was aandacht voor de prijswinnende sausverpakking van Raijmakers. We ontdekten zelfs dat de verpakking ook een Zilveren Penta award heeft gewonnen. Fantastisch om zoveel erkenning te krijgen voor het drukwerk en en structureel design van een ogenschijnlijk simpel doosje!

Specialist in verpakkingen

Food verpakkingen

Daarnaast was er ook veel aandacht voor onze foodverpakkingen. Op het gebied van groente en fruit, maar ook snacks en disposables ben je bij ons aan het juiste adres. Met pakkende voorbeelden en inspirerende samples uit de studio, was er weer genoeg te beleven. 

Duurzame verpakkingen

Duurzaamheid is een belangrijk thema, zo ook op Empack. Met onze kartonnen verpakkingen ben je verzekerd van een milieuvriendelijke verpakking. Zowel composteerbaar als recyclebaar. Ook hier was veel vraag naar en we merkten hoe belangrijk het is om onduidelijkheid over duurzaamheid van karton en plastic weg te nemen met duidelijke uitleg hierover.

Drukke dagen

Succesvol

Zo vlogen de twee dagen voorbij en was het alweer tijd om naar Wormer terug te reizen. Op de beurs hebben we vele goede gesprekken gehad, waar we een hoop nieuwe samenwerkingen uit hopen te halen. Heb je ons gemist? Bekijk dan hier de foto's terug.

Meer weten

Wil je meer weten over onze verpakkingen? Onze oplossingen voor voedselveilige en geschikte foodverpakkingen voor jouw product? Meer duidelijkheid over duurzaamheid en kartonnenverpakkingen? Neem direct contact met ons op. Het team verpakkingsspecialisten zit klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Beurs agenda

Noteer alvast

Onze volgende beurzen in 2020 zullen zijn: