Dinnerbox, dé afhaal verpakking voor luxe restaurants

Dinnerbox, dé afhaal verpakking voor luxe restaurants

 

Hoe ziet de afhaal verpakking van een luxe restaurant eruit? Toch niet hetzelfde als de chinees of snackbar, maar hoe dan wel? Met de bedrukte kartonnen Dinnerbox verpakking hebben wij een antwoord proberen te geven op de huidige situatie aan alle restaurants in nood. 

Kwaliteit en beleving

Om restaurants te helpen om afhalen en bezorgen beter aan te laten sluiten bij de beleving en kwaliteit van hun diner maaltijden hebben we in korte tijd de Dinnerbox afhaal verpakking ontwikkeld.

Dinnerbox voor geluksmomentjes

Met de Dinnerbox neem je een compleet diner op een verzorgde manier mee naar huis. Eenmaal thuis geniet je van de kwaliteit en luxe bij het openen van jouw diner. Als verpakkers weten wij als geen ander welke geluksmomentjes een mooie verpakking teweeg kan brengen.

Afhalen van slow food

Bij fastfood en snackfood worden bekende afhaal verpakkingen gebruikt, zoals papieren tasjes of plastic zakjes. Nu restaurants genoodzaakt zijn om ook afhaal service aan te bieden, zijn zij in eerste instantie gewezen op dezelfde verpakkingen. Wat we nu zien is dat de verpakking van een afhaalmaaltijd niet past bij hoogwaardige uitstraling van een restaurant. Tijd voor actie dus. 

Bijzondere verpakking

Het ontstaan van deze verpakking komt voor uit een eerdere goede doelen actie waar wij samen met verschillende bedrijven een miljoen chocolaatjes hebben helpen verpakken. Deze dozen zijn geschonken aan de zorgmedewerkers in de frontlinie. De verpakking bleek echter ook perfect en stevig genoeg voor een fles wijn met een verpakte diner maaltijd. 

 

Dinnerbox bestellen

Vanaf 10.000 stuks wordt de dinnerbox speciaal naar wens op maat gemaakt met een eigen bedrukking. Geintereseerd? Neem direct contact op voor informatie of een offerte.

Lees hier meer over onze to-go verpakkingen, snackverpakkingen en maaltijdverpakkingen