Coronavirus update

Coronavirus update

Het Coronavirus trekt de wereld over en heeft onze grote zorg en aandacht. Op dit moment kunnen wij alle vragen aan en produceren met volledige capaciteit op onze locatie in Wormer.

Voorzorgsmaatregelen

Om het Coronavirus te bestrijden hebben we onder andere de volgende maatregelen getroffen: 

  • Kantoorpersoneel, verkopers en productieplanners werkt zoveel mogelijk thuis.  
  • Voorzorgsmaatregelen zijn getroffen ten behoeve van de continuïteit van de productie.
  • Voor de aanvoer van grondstoffen zijn twee of meer leveranciers beschikbaar.  
  • Voor het transport geldt hetzelfde en wordt de capaciteit wekelijks gecontroleerd. 
  • Kantoor en productielocatie zijn alleen toegankelijk voor eigen medewerkers.

Vervolgstappen

Veiligheid voorop

Binnen Remmert Dekker Packaging is een speciaal team aangesteld dat de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt. Het Coronavirus heeft tot nu toe geen gevolgen voor de productie en levering van onze verpakkingen. Belangrijk is te weten dat het Coronavirus geen invloed heeft op de kwaliteit en veiligheid van onze producten. In onze productie hanteren wij altijd al een strenge hygiëne in verband met voedselveiligheid van ons product. Deze maatregelen zijn verder uitgebreid waaronder minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

Partners

Remmert Dekker Packaging staat in nauw contact met haar leveranciers om het risico van levering en voorraadtekort te voorkomen. Op dit moment zijn er geen leveringsproblemen van onze leveranciers bekend.

Laaste nieuws

In onze beslissingen volgen we de richtlijnen van de Nederlandse overheid en RIVM en houden daarnaast ook zelf de situatie van dichtbij in de gaten. Mochten er uitbreidingen of nieuwe ontwikkelingen zijn, dan houden wij u hiervan uiteraard op de hoogte. Voor vragen kunt u ons bellen of mailen.

Remmert Dekker Packaging


 

Image https://pngtree.com/so/covid-19

Heb je een leuke, bijzondere of ingewikkelde vraag? Mooi, daar houden we van!