Actie voor alle helden in de zorg

Actie voor alle helden in de zorg

Met ingang van deze week gaat onze klant Lagosse Chocolade BV haar overcapaciteit benutten en 1 Miljoen chocolaatjes produceren voor al die Helden in de zorg!

Remmert Dekker Packaging levert structurele verpakking

Lagosse: "Wat doe je bij een omzetdaling van 80% vanwege het Coronavirus? Nu de horeca in bijna heel Europa de deuren moet sluiten, hebben ook wij te maken met overcapaciteit. Jaarlijks maken wij onder de naam Greatings miljoenen chocolaatjes voor bij de koffie en de thee. ‘Je kunt je erbij neerleggen of een alternatief bedenken’ dachten wij. Begaan met de patiënten die juist nu alle zorg nodig hebben en al die verpleegkundigen die het virus bestrijden in de frontlinie, bedachten wij deze actie. Om dit mogelijk te maken slaan wij de handen ineen met onze leveranciers te weten Cargill Chocoladefabrikant uit België, drukkerij Style Mathot uit Haarlem, verpakkingsproducent Remmert Dekker Packaging uit Wormer en folie leverancier Royal Vaassen packaging uit Vaassen. Wanneer alle ziekenhuizen en verpleeghuizen in quarantaine gaan en de attentie niet mag worden afgeleverd, dan nog komt er ooit een eind aan deze ellende. Dat kan nog een maand duren of zelfs een half jaar. Maar als het dan zover is, dan willen wij dezelfde week onze dankbaarheid tonen en voor de deur staan met deze blijk van waardering."

Meer weten

Kijk op onze pagina over chocolade verpakkingen. Vragen? Onze verkopers staan voor je klaar. Kijk bij contact voor alle mogelijkheden.