Wat kunnen we voor u verpakken?

Bij Van de Velde Packaging - Remmert Dekker maken we voor uw product innovatieve kartonnen verpakkingen.

Kies verpakking

Welkom op de website van Van de Velde Packaging - Remmert Dekker

Wij zijn specialist in het realiseren en produceren van slimme en duurzame bedrukte kartonnen verpakkingen op maat. Daarbij staan u wensen altijd voorop en denken wij met u mee in mogelijkheden. Verpakkingen voor AGF, Bakkerij, Food, Take Away, Horeca, Promotie of Medisch? Wij hebben de kennis, certificaten en middelen in huis en staan voor u klaar.

Perfecte verpakkingen

Van de Velde Packaging - Remmert Dekker levert kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Korte lijnen, snel schakelen en ontzorgen zijn onze sterke punten. Wij onderscheiden met innovatie en duurzaamheid. Iedere verpakking is maatwerk. Het productieproces is gecertificeerd en werkt op aardwarmte, wind- en zonne-energie. Bijzonder? We doen het gewoon.

Carton Excellence 2021 en 2020

Onze verpakkingen zijn innovatief en onderscheidend. Hiervoor zijn we in 2021 genomineerd en in 2020 verkozen tot winnaar van de European Carton Excellence Awards.   

Stel uw vraag en wij nemen contact met u op         

Kies uw product om te verpakken

Kies een categorie verpakkingen

We zijn benieuwd  in welke categorie we u kunnen helpen, bent u nog niet helemaal zeker? Via mail of telefoon kunnen we u waarschijnlijk snel verder helpen. 

 

Icons provided by Flaticon